Французин си спечели правото да бъде скучен на работа, след

...
Французин си спечели правото да бъде скучен на работа, след
Коментари Харесай

Уволниха служител, сочен за скучен. Той съди компанията за £390 000

Французин си завоюва правото да бъде отегчителен на работа, откакто бил уволнен, тъй като не излизал задоволително с сътрудниците си.

Компанията за съвещания се защава с това, че употребила " занимателен “ метод към построяването на екипа. Това включвало посещаване на бар ведната след работа.  

 Мениджърите били толкоз настоятелни към това “правило ”, че уволнили служителя, чието същинско име не се разкрива. Причината била отхвърли да се причисли към тези вечерни прояви, написа английското издание Metro.

 Случаят е от преди 7 години. Мъжът бил уволнен за това, че бил жигосан като отегчителен. Обяснили му даже, че е неприятен слушател, като сътрудниците му декларирали, че с него се работи мъчно.

 Независимо от това французинът решил да търси правата си в съда. Като декларирал, че има право на “критично държание ” и отвод от провежданата от компанията политика. Той твърди даже, че в опитите си да разчупят ситуацията от компанията са прекрачвали границите на приличието. Например, карали чиновници да легнат в едно легло и да симулират секс.

 Съд в Париж решил, че в жалбата на мъжа има съображение, като му присъдили £2574. Сумата трябвало да изплати някогашната му компания.

 Това обаче не е задоволително за фланцузина, който е завел и нов иск за цели £395 630.

Делото следва да бъде прегледано.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР