Французин се размина само с парична санкция в размер на

...
Французин се размина само с парична санкция в размер на
Коментари Харесай

Глобиха французин, буйствал и ударил полицай на Ларгото в Смолян

Французин се размина единствено с парична глоба в размер на 400 лева, след следващото си провокативно поведение на основната в Смолян.

Последната нелицеприятна демонстрация на 74-годишният мъж е записана на 28 февруари към 16:00 часа, когато на пешеходната зона в родопския град разхвърлял изложени сувенири и земервял с тях продавачката. Пристигналият на мястото екип на РУ-Смолян, открива самоличността на лицето, като под очевидно влияние на алкохол, продължавал да прави непристойни дейности, настояват от пресцентъра на полицията.

Според очевидци, той отказал да се подчини на служителите на реда и се отдръпнал към постройката на известното от близкото минало Кино Дружба. Там той седнал на една от масите на търговски обект с компания - момче и момиче. Взел в ръце китара и отказал всякакво подпомагане на органите на реда. Започнал да вика и блъснал един от служителите на реда, след което е бил арестуван.

С решение на Районен съд -Смолян от през вчерашния ден, за демонстрация на дребно безчинство му е наложено наказване санкция в размер на 400 лева

През лятото, същият французин още веднъж буйствл на основната в Смолян, а в селото в което е отседнал, жена бе качила клип в обществените мрежи, по какъв начин нахъсва кучето си против нея.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР