“Франция винаги е приемала и ще продължи да приема чужденци,

...
“Франция винаги е приемала и ще продължи да приема чужденци,
Коментари Харесай

Макрон за спорната имиграционна реформа: Законът ни прави по-ефективни

“Франция постоянно е приемала и ще продължи да приема чужденци, по-специално претенденти за леговище и студенти ”, сподели президентът Еманюел Макрон след приемането на противоречива имиграционна промяна, заяви.

Стигна се до разединение измежду ръководещото болшинство, здравният министър подаде оставка. Съгласно измененията чужденци от страни отвън Европейски Съюз би трябвало да са работили във Франция 30 месеца, с цел да имат право на обществена протекция. Родените във Франция в семейство на чужденци би трябвало да аплайват за поданство при навършване на пълноправие, без да го получават автоматизирано по рождение.

Хора с двойно поданство, наказани за ликвидиране на служител на реда или държавен чиновник, ще бъдат лишавани от френско поданство.

Променят се и разпоредбите за събиране на фамилии. Роднините отвън Франция ще би трябвало да потвърждават постоянни приходи и здравна застраховка преди фамилията да се събере на френска земя.

Желаещите да следват във Франция задгранични студенти, които аплайват за позволение за престояване, ще би трябвало да внасят депозит за покриване на евентуални разноски за репатриране.

" Този закон ще ни разреши да се борим с това, което зарежда крайнодесния Национален общ брой на Марин льо Пен. Законът ни прави по-ефективни, тъй като нашите сънародници ни споделят, че през днешния ден ние не направляваме задоволително добре незаконната имиграция ", сподели Макрон.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР