Франция спечели големия финал на Детската Евровизия 2020, който се

...
Франция спечели големия финал на Детската Евровизия 2020, който се
Коментари Харесай

Франция спечели Детската Евровизия 2020

Франция завоюва огромния край на Детската Евровизия 2020, който се организира в Пошла. Песента на Валентина " J’imagine " ( " Представям си " ) победи с 200 точки, като оглави класациите на журитата и онлайн вота, които имаха равна тежест при установяване на спечелилия.
Изпълнението на Валентина от финала:

На второ място приключи представителката на Казахстан Каракат Башанова с прочувствената балада " Forever ” ( " Завинаги " ), а на трето място се класира Солеа от Испания с енергичната си ария " Palante " ( " Движи се " ). Топ 5 допълват Нидерландия и Беларус.
За първи път в историята на състезанието участниците трябваше да показват песните си от особено построени студиа в родните си страни. Това се наложи поради рестрикциите за пътешестване поради пандемията от ковид. Шоуто можете да гледате още веднъж в формалния канал на състезанието в YouTube.
България има общо 6 участия на Детската Евровизия. Най-добрият резултат за страната ни носят Крисия, Хасан и Ибрахим през 2014 година в Малта, където приключват на второ място. През 2015 София е хазаин на Детската Евровизия, която към момента е най-голямото телевизионно събитие проведено в миналото в България. Последното ни присъединяване на Детската Евровизия е през 2016 година в Малта.
Българският представител на Евровизия Виктория поздрави Валентина от Франция в Twitter. На 20 ноември надарената българска певица, с която провокира голям интерес измежду интернационалните публицисти и музикални почитатели. Българската делегация още веднъж ще заложи на сполучливия модел с вътрешна селекция, а финалното решение за българската ария за състезанието ще бъде оповестено през месец март.
Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май и ще бъде предавано директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР