Франция ще разреши на хората да излязат, за да осиновят

...
Франция ще разреши на хората да излязат, за да осиновят
Коментари Харесай

Франция ще разреши на хората да излизат, за да осиновят домашен любимец

Франция ще позволи на хората да излязат, с цел да осиновят домакински любим от приютите за животни, макар строгите ограничения и обсада против пандемията COVID-19.

Вътрешното министерство заяви в събота, че ще има “толерантност ” за хуманни задачи, след апел от Обществото за отбрана на животните.
Обществото затвори за обществеността своите 62 центъра преди три седмици в сходство с формалните постановления за ограничение на контактите. Но в понеделник прикани за преосмисляне и предизвести за претъпканост с хиляди животни, които чакат нов дом.
“Напълно заставаме зад идеята на хуманното отношение към животните. Правителството чу апела на Обществото за отбрана на животните и незабавно сподели предпочитание да откри рационално решение ”, съобщи вътрешният министър Кристоф Кастанер.
“Взето е решение, че ще бъде даден толеранс за пътешестване за осиновяване на животни от приютите ”, се споделя в известие на министерството. Въпреки това има редица ограничавания, в това число избиране на домашния любим онлайн и уговаряне и взимането му му от един човек.
“Това ще даде опция за съблюдаване на разпоредбите и ще избави живота на многочислени животни ”, добави министърът.
“Имаме 5000 животни в нашите приюти и потенциал 6 000 ”, сподели президентът на Обществото Жак-Шарл Фомбон.
Франция е записала повече от 13 000 смъртни случая от ковид. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР