Франция разреши първите експерименти с за медицинска употреба в контролирана

...
Франция разреши първите експерименти с за медицинска употреба в контролирана
Коментари Харесай

Франция разреши експериментите с канабис за медицински цели

Франция позволи първите опити с за здравна приложимост в следена среда , написа БГНЕС. Според разпореждане на Министерството на здравеопазването в страната, тестванията ще стартират преди март 2021 година при група от 3 000 пациенти , само че непокътнати единствено за тежко заболели. Преди това, Народното събрание позволи започването на проби за канабис за лечебни цели, само че пандемията на ковид отсрочи процеса.
Около 30 страни по света разрешават използването на канабис за лечебни цели. От 27-те страни членки на Европейския съюз единствено 22 са дали зелена светлина за потреблението му. Франция към този момент се причисли към тази група. Този ход беше приветстван от групата " Алтернативен колектив за канабис за лечебни цели " (АCT). В известие за пресата групата приветства новината, наричайки я „ крайъгълен камък, просрочен, само че исторически “, добавяйки, че би трябвало да се свърши още работа. Законодателите, както и групи пациенти, упорстват държавното управление да анулира тестванията.
 Закопчаха двама пенсионери в Харманли, отглеждали канабис Закопчаха двама пенсионери в Харманли, отглеждали канабис
Двама мъже на 70 година и 74 година са арестувани в Харманли, заяви Дарик. Възрастните хора са били хванати от полицията в миг на обработва...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР