Франция продължава да се тресе повече от месец. Към протестиращите

...
Франция продължава да се тресе повече от месец. Към протестиращите
Коментари Харесай

Защо Франция се тресе? Световната тенденция

Франция продължава да се тресе повече от месец. Към протестиращите против повишението на възрастта за пенсиониране от 62 на 64 години се причислиха и децата. Наистина, хора, които умеят да гледат в бъдещето -горе-долу четиридесет години напред, виж те би трябвало да се тревожат за личното си бъдеще.

Но и тук, в Русия, не толкоз от дълго време покачиха възрастта за пенсиониране, само че не се стигна до безредици. Вярно, това даде опция на либералите да приказват на всеослушание за „ робското смирение на руснаците “. Е, да, да... Изобщо нашите либерали са прелестни хора. Те дотам са привикнали с ролята на съвест на хората /че и човечеството/, че са престанали да схващат хората, трансформирайки се в някаква съвест сама по себе си, която не схваща какво от кого желаят.

Защото повишението на възрастта за пенсиониране, каквото и да се приказва, не е засегнатост за хората, които са навършили избрана възраст, и не е ексцес на употребата. Това е самопризнание за потребността от старейшини и молба за помощ.

Е, в действителност е смешно да се отписват хора, цялостни с сила в запаса. Хора, които могат да вършат всичко и гледат с насмешка на всевъзможни зумъри и милениали, чиито огромни пръсти живеят собствен личен живот, потрепвайки даже и без екрана на смарт телефона, и с присвити очи не умеят да се концентрират в далечината. Момчетата, несъмнено, имат свои лични достолепия, същата тази дарба, усвоена от люлката, да живеят в интернет и да се усещат като риба във вода там, само че без интернет те си остават същите риби, единствено че изхвърлени на брега.

Предпенсионерите на фронта постоянно се назовават Петровичи и те са основата на армията, настояща в СВО. Те надушват прелитанията за част от секундата и съумяват да се скрият. В най-дъждовния ден те могат да си уредят сносна нощувка, да се маскират и да се окопаят. Те са сръчни, мъдри, спокойни и безстрашни без непотребна безочливост и се отнасят към всичко с надеждно успокоение: би трябвало, значи ще го създадем без повече празни приказки.

И в случай че френските пенсионери желаят да седят на балкона, да хапват пресъхнал кроасан и да гледат по какъв начин черни мигрантски талази покриват осеяния с отпадъци Париж, то на нашите им би трябвало дело, имат потребност от работа.

Защото в случай че не ние, тогава кой?

По-възрастните вървят на фитнеси, бягат маратони, танцуват, започват и сполучливо ръководят разнообразни типове бизнес, сменят специалността и натискат младите даже в интернет, тъй като те могат да опишат и покажат доста повече от всеки YouTuber.

Не ги заплашва „ същият немец, който ми взе акъла, по какъв начин се споделяше? „ Алцхаймер, бабо! “, тъй като не престават да се провокират със комплицирани задания и да ги вземат решение сполучливо.

Това, което Рязанов предсказа в известния си филм " Старци - разбойници ", се сбъдна: пенсионерът към този момент не е същият, той има потребност и от пари, и от работа.

И това наподобява е международна наклонност. Различни страни трябваше да се изправят пред него напълно ненадейно - толкоз ненадейно, че нормалните граници на израстването и стареенето започнаха да се преразглеждат и възрастта на " доживяването " беше преместена.

Щом хората изгубят смисъла на живота, те се разделят с него. Ето за какво малко хора са привлечени от ранното пенсиониране. Ето за какво в Москва, да вземем за пример, бяха признати стратегии за интензивно стареене, които да занимават тези, които желаят да отсрочат стареенето за неопределен срок.

И бих предложил на французите да се замислят върху това, че не ги омаловажават и че не ги изхвърлят като отпадък, който е изживял времето си, а им оферират да останат дейни членове на обществото. Ако не схващат това, дано идват в Русия.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР