Франция при мъжете и Швеция при жените спечелиха отборните спринтове

...
Франция при мъжете и Швеция при жените спечелиха отборните спринтове
Коментари Харесай

Франция при мъжете и Швеция при жените спечелиха отборните спринтове в Ливиньо по ски бягане

Франция при мъжете и Швеция при дамите завоюваха отборните спринтове в Ливиньо, Италия от Световната купа по ски тичане.

Рено Джей и Ришар Жув донесоха успеха на Франция с общо време от 11 минути и 46.13 секунди, като изпревариха с 0.44 секунди двойката на домакините от Италия Франческо де Фабиани и Федерико Пелегрино.

На трето място на 2.62 секунди финишира първата щафета на Швейцария в състав Яник Рибли и Валерио Гронд. Вторият тим на Швеция, вторият на Италия и първият на Швеция заеха надлежно четвърто, пето и шесто място.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
При дамите шведките окупираха и първата, и втората позиция. Победата бе за двойката Лин Сван и Мая Далквист, които финишираха за 13 минути и 6.10 секунди. Сънародничките им Емма Рибом и Йона Сундлинг останаха втори на единствено 0.73 секунди.

Третото място заеха американките Роузи Бренан и Джулия Кърн, които останаха на 1.05 секунди от победителките. В топ шест място откриха още първият тим на Германия, Чехия и първият тим на Норвегия.

Отборните спринтове в Ливиньо бяха първите надпревари за сезона в тази дисциплинираност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР