Франция - една страна, която сама по себе си е

...
Франция - една страна, която сама по себе си е
Коментари Харесай

Къде би отишло едно френско момиче в новогодишната нощ


Франция - една страна, която сама по себе си е празник. Французите са народ, който обича да чества и постоянно си намира мотив за издигне флага високо в небето като национална горделивост или да се повесели с хубаво вино и другари. За всички е известно какъв брой изтънчени са французойките и сигурно е доста любопитно да разберем къде пранзуват най-стилните дами в Европа нова година. Ето няколко известни дестинации и благоприятни условия за празнуване на новогодишната нощ, от които французойките несъмнено се възползват уместно.

Париж: За някои да си останат в родния си град на нова година е скучно, само че когато става въпрос за Париж, нещата не стоят тъкмо по този начин. Столицата е известна с екстравагантните си новогодишни тържества с фойерверки на Айфеловата кула и празненства в целия град. Шанз-Елизе е известно място за отброяване на празниците.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от MARA LAFONTAN (@maralafontan)
 
 

Ница: Променад де Англе в Ница (или крайбрежната алея) е хазаин на оживено новогодишно празненство, което постоянно включва фойерверки над Средиземно море. Много питейни заведения и заведения за хранене в региона също са домакини на специфични събития. Едва ли има нещо по-романтично това да празнуваш нова година с панорама към лазурното море, в случай че ще и през зимата, която тъкмо в Ница даже няма да усетите, тъй като температурите са осезаемо по-високи от нашите или тези в северната част на Франция. Изобщо, цялата Ривиера е превъзходен декор за новогодишното тържество, като стартираме от Кан и стигнем до Сен Тропе.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от MARA LAFONTAN (@maralafontan)

 

Страсбург: Ако момичето е в източната част на Франция, сигурно би избрало Страсбург за новогодишното празненство. Градът е прочут с празничната си атмосфера през зимния сезон. Центърът на града е красиво декориран, а в навечерието на Нова година постоянно има най-разнообразни събития и фойерверки. Това е може би най-романтичния град след Париж, прочут и с невероятните си коледни базари. Заслужава си.

Френските Алпи: За тези, които избират по-спокойна и изпълнена със сняг новогодишна нощ, Френските Алпи оферират красиви зимни пейзажи и опция за празнуване в ски курорти като Шамони или Куршевел. Всяка французойка най-малко един път прекарва нова година в Алпите, а атмосферата и спиращите дъха гледки от върховете са нещо, които би трябвало да се преживее.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hikes & Travels & Mountains (@xavier_and_caroline)

Прованс: Очарователните селца на Прованс оферират по-спокойна конюнктура за посрещане на нова година. Живописната местност, локалната кухня и вероятно някои локални обичаи могат да допринесат за незабравимо прекарване. Това е избор на доста французойки за новогодишната нощ и не се учудваме, хубостта на прованса е пленителна даже и през зимата.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР