Франки Мюниц направи сърцераздирателна изповед във вторник в епизода на

...
Франки Мюниц направи сърцераздирателна изповед във вторник в епизода на
Коментари Харесай

Звездата от Малкълм с тежко признание: Сериалът разби семейството ми

Франки Мюниц направи сърцераздирателна изповед във вторник в епизода на австралийското предаване I'm A Celebrity ... Get me out of here!

38-годишната звезда от известния ситком " Малкълм "  се просълзи, откакто беше запитан по какъв начин това, че е бил дете артист, се е отразило на фамилния му живот.
 20 години по-късно: по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала  20 години по-късно: по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала  20 години по-късно: по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала  20 години по-късно: по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала
Бившият артист, който за първи път стартира да взе участие в хитовия комедиен сериал на 11 години, показа, че кариерата му е частично виновна за разпадането на брака на родителите му.

Мюниц споделя, че поради фотосите на сериала е трябвало да замине за Ел Ел. „ Аз и майка ми отидохме, само че сестра ми остана с татко ми в Северна Каролина “, сподели той.

„ Но майка ми и татко ми се разведоха през това време. Така че в този смисъл е някак тъжно да си помисля, че това в действителност раздели фамилията “, продължи той, очевидно разчувствуван до сълзи.

 франки мюниц imdb, getty

„ Не знам какъв брой позитивно беше това за семейството. Не бях част от фамилията си, откогато бях на 11, тъй като тогава си потеглих “, добави Франки.

Признанието на някогашния артист идва малко откакто той призна, че е подсигурен за цялостен живот, тъй като е съумял да се пенсионира още като младеж поради приходите си от " Малкълм "  и към момента получава чекове от повторения на сериала в чужбина.

Миналата седмица Мюниц сподели, че е имал умопомрачителните 40 милиона $ (61 милиона австралийски долара), когато е бил на нежната възраст от 19 години.

" Аз съм невротично стимулиран. Просто постоянно съм работил, откогато бях на осем години. Не знам по какъв начин просто да бъда сега и да не съм фокусиран върху това, което ще върша по-късно ", споделя той за себе си. 

Според The ​​Daily Telegraph, до края на излъчването на шоуто, Мюниц е печелил почти 230 000 австралийски $ на епизод.

Колкото и да беше сполучлив обаче, звездата остави настрани холивудската си кариера и признава, че не съжалява въобще за това. Той избра да се концентрира върху автомобилните рали надпревари, а също по този начин за малко беше барабанист на група, наречена You Hang Up (от 2012 до 2014).
 10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално  10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално  10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално  10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР