Фотоси пред Народния театър ще ни срещнат отново с Димитър

...
Фотоси пред Народния театър ще ни срещнат отново с Димитър
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Фотоси пред Народния спектакъл ще ни срещнат още веднъж с Димитър Манчев, който преди 10 години напусна земната сцена. Документалната галерия " Смехът в никакъв случай не стига ", е отдадена на 85-годишнината от рождението на огромния артист. Да си спомним за Димитър Манчев и топлата му усмивка.

Фотоси пред Народния спектакъл ще ни срещнат още веднъж с Димитър Манчев, който преди 10 години напусна земната сцена. Документалната галерия " Смехът в никакъв случай не стига ", е отдадена на 85-годишнината от рождението на огромния артист. Да си спомним за Димитър Манчев и топлата му усмивка. – фрагмент

Софийски сценичен салон стартира в понеделник в спектакъл „ Азарян ”. В очакване на Икарите ще надникнем в театралните провокации, които оферират номинираните спектакли. Началото дава „ АПАРТ ” – по текстове и иннтервюта на огромните български артисти и режисьори.
„ Различна ”– по този начин е озаглавила новата си галерия Деси Денева. В изложба [a]cube се концентрира към въпроса за автономията на изкуството през днешния ден. Как хармонията отстъпва място на хаоса и намаляване на силата сред негласното съглашение на човек и природа – забавни направления поема Различната галерия. „ Снимка с Юки ” направи формалната си премиера нощес, в програмата на София филм фест. Тази вечер ще станат ясни спечелилите във фестивала, а до края на март програмата продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР