Фотоизложба Моите будители беше открита днес в градската градина пред

...
Фотоизложба Моите будители беше открита днес в градската градина пред
Коментари Харесай

Изложба Моите будители представя олимпийските ни отбори по природни науки

Фотоизложба " Моите будители " беше открита през днешния ден в градската градина пред Народния спектакъл. Тя е отдадена на актуалните будители, а тазгодишната тематика са олимпийските ни медалисти от тимовете по естествени науки и техните ръководители.

За трета поредна година пред Народния спектакъл се откри фотоизложбата " Моите будители ". На церемонията участваха някои от олимпийците и хората, които са част от техния път към върховете на науката. 34 медала са спечелили нашите възпитаници единствено от началото на годината в редица влиятелни интернационалните шампионати по математика, физика, химия, география, астрофизика и други науки. Изложбата споделя за достиженията им и вдъхновението, което са им дали техните ръководители. Автор на фотографиите е Костадин Кръстев - Коко.

" Наистина хубаво е възприятието, че мога да дам образец на някои хора, които в бъдеще биха желали да се занимават с някакви надпревари или с някакъв съответен предмет им е забавен. Искам да покажа, че когато имаш цели, можеш да ги постигнеш ", сподели Явор Христов, сребърен олимпиец по химия.

" За мен е голямо наслаждение и чест да работя с тези високомотивирани, извънредно работливи, четящи, знаещи и изпитващи пристрастеност към химията възпитаници ", показа проф. Пенка Василева, началник на националния тим по химия.

Изложбата ще бъде пред Народния спектакъл доникъде на ноември.

Вижте директното включване на Ния Прелджич.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР