Фотограф е съобщил в полицията, че бащата на певицата Тейлър

...
Фотограф е съобщил в полицията, че бащата на певицата Тейлър
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Бащата на Тейлър Суифт нападнал фотограф

Фотограф е съобщил в полицията, че бащата на певицата Тейлър Суифт го е блъснал в лицето на крайбрежната улица в Сидни, Австралия, оповестяват международните информационни организации.

Предполагаемият случай е станал часове след края на австралийското турне на поп звездата.



Бен Макдоналд твърди, че е съобщил на полицията, че Скот Суифт го е нападнал на кея, където татко и щерка слезли на брега от яхта. Медийната работа на полицията в Нов Южен Уелс удостовери, че тече следствие на хипотетичното нахлуване над 51-годишен мъж от 71-годишния татко на поп певицата. От полицията не оповестяват имена в сходство с политиката си за сходни изказвания.

Представител на Тейлър Суифт не е дал отговор незабавно на изпратената по имейл молба за коментар.

Говорител на звездата обаче е споделил пред сп. " Ролинг стоун ", че по време на случая двама души " са се бутали нападателно ", с цел да стигнат до Тейлър Суифт, сграбчили са защитата и са заплашили член на личния състав на певицата.

Макдоналд сподели, че медиите са чакали да снимат звездата, до момента в който тя е вървяла с антуража си от кея към две чакащи коли.

" Там имаше към четирима или петима охранители и в един миг един от американските телохранители стартира да тика чадъра си в мен и фотоапарата ми. Някой различен се затича към мен и ме удари в лявата част на лицето. Първоначално си помислих, че това е австралийска защита, която се пробва да бъде героят на момента пред американците, само че както се оказа, това беше бащата на Тейлър ", споделя Бен Макдоналд пред Асошиейтед прес.

Макдоналд добавя, че е схванал, че хипотетичният му нападател не е бил част от защитата, откакто е видял фотография, на която той държи ръката на Тейлър Суифт, до момента в който е преглеждал фотографиите от вечерта. По-късно той е разпознава Скот Суифт по фотография в интернет, написа Българска телеграфна агенция.

Тейлър Суифт е напуснала страната с частен аероплан във вторник, откакто над 600 000 почитатели са посетили седемте й концерта на игрища в границите на австралийската част от турнето й Eras Tour.

Макдоналд споделя, че е решил да заяви за нападението в полицията, макар че не е потърпевш съществено. Фотографът добавя, че за 23 години работа не му се е случвало сходно нещо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР