Фото bTVСлед като Искра Радева прекарва тежко Ковид-19 в болница,

...
Фото bTVСлед като Искра Радева прекарва тежко Ковид-19 в болница,
Коментари Харесай

Искра Радева: Сама си бих инжекциите след Ковид

Фото bTV

След като Искра Радева прекарва тежко Ковид-19 в болница, в този момент тя поучава останалите какво не бива да вършат. Ето какво показа актрисата на посетители на Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

" Вдигнах много висока температура и започнах да пия антибиотик. Температурата ми стигна 39,6 градуса, едвам я смъквах до 38 и по този начин карах 5-6 дни - което желая да кажа, че никой не трябва да прави. Максимум 2-3 дни, в случай че имате такава температура, мигновено би трябвало да се обадите в болница и да отидете на обзор, тъй като вирусът е доста подъл и доста бързо работи ", сподели Радева. 

" Обадих се чак на 6-7 ден, когато към този момент едвам гледах. Влязох в Ковид отделението, няколко дни ми вливаха системи, падна ми температурата. Аз си мислех, че към този момент ще ме изписват, а те пристигнаха и ме вкараха в интензивното поделение - с двойна бронхопневмония и дефицит на О2. Изкарах много време там ", добавя тя.  " Казаха ми, че е имало едни сериозни 24 часа, само че аз не съм ги усетила по този начин извънредно. Има мигове, в които почва да ти минава една ретроспекция - не си позволявах, в противен случай. Мисля, че бях настроена оптимистично ".

" Безкрайно признателна съм на лекарите в отделението и интензивното на болница " Лозенец ", сподели актрисата. " Важно е първоначално хората мигновено да се извърнат към лекарите и да получат помощ ", сподели Радева.  " Винаги съм казвала, че съм щастлива жена, тъй като цялостен живот се занимавам с това, което е фантазията ми. Аз изиграх толкоз лекарки и медицински сестри, че мога да кажа, че съм половин доктор. Сега след Ковид-19 аз сама си бих инжекциите у дома ", добави тя.

" Вече в театъра една година не играем, сътрудниците ми бедстават. Апелираме, в случай че е допустимо, да провиснал на 50 % визитите в залите, с цел да можем да почнем да играем още веднъж ", сподели още актрисата.

Маргарита Хранова се включи онлайн в студиото на предаването, спомняйки си как е основана песента " Любов раздвоена ", с която двете печелят " Златният Орфей ".  " Виновникът е Огнян Георгиев, който написа тази ария. Той сподели, че това е дует за две дами и ме попита: Защо да не го създадем с някоя актриса? И на мен ми хрумна незабавно за Искра ", сподели Хранова. " Не малко, а доста ми трепереше гласчето. Бях ужасно обезпокоена, тъй като за пръв път излизах на такава огромна сцена. И сърчицето ми трепереше ", спомня си Искра Радева за осъществяването на песента на именития конкурс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР