ФОТО: БГНЕСПерничани опитаха да нахлуят в регионалното министерствоОпит да нахлуят

...
ФОТО: БГНЕСПерничани опитаха да нахлуят в регионалното министерствоОпит да нахлуят
Коментари Харесай

40 обгазени под прозорците на Аврамова

ФОТО: БГНЕС
Перничани пробваха да нахлуят в районното министерство
Опит да нахлуят в районното министерство направиха членове на инициативния комитет „ Спаси Перник, по време на митинга си пред ведомството на Петя Аврамова. Митингуващите желаят оставката й поради безводието в Перник.

ВИЖ ОЩЕ: Сблъсъци под прозорците на Аврамова

Около 13.00 часа протестиращите се пробваха и да нахлуят в постройката на районното министерство, което провокира напрежение сред митингуващите и органите на реда. Протестиращите счупиха входната врата на министерството.

Въпреки предизвестията, протестиращите не са изпълнили полицейските разпоредби. Това е наложило потреблението на пикантен спрей.

40 души са обгазени, те ще бъдат превозени до ИСУЛ, където има очна клиника. 6 коли за спешна помощ са мобилизирани, с цел да окажат помощ на потърпевшите, заяви бТВ. На място от Спешна помощ са оказали са помогнали на 30 души, като са им накапали капки в очите.

Двама служители на реда пострадаха при конфликтите. Единият от хвърлен предмет и удар с дръжката на знаме. Той е откаран в " Пирогов ".

 Полицейското наличие в региона остава засилено за запазване на публичния ред. Установява се самоличността на предизвикалите напрежението пред постройката. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР