Формула 1 намери нов спонсор в лицето на компанията Crypto.com

...
Формула 1 намери нов спонсор в лицето на компанията Crypto.com
Коментари Харесай

Платформа за криптовалути стана спонсор на Формула 1

Формула 1 откри нов спонсор в лицето на компанията Crypto.com – платформа за покупка и продажба на криптовалути. Условията по договорката не са разкрити обществено, само че по информация на CNBC, става дума за 5-годишен контракт на стойност над 100 млн. $.

Като част от съглашението, Crypto.com ще нарежда марката си из събитията на Формула 1 по света, в това число новия квалификационен формат Sprint, който ще бъде употребен в някои надпревари за установяване на стартовите позиции на болидите. Crypto.com ще получи и рекламни позиции около трасето до края на този сезон.

Компанията ще показа нова премия по време на надпреварата в Белгия през август, като ще стане негов NFT (незаменим токен) сътрудник. Сделката с Crypto.com влиза в действие от 17 юли, ден преди надпреварата във Англия.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, получи...

Бен Пинкус, шеф търговски партньорства на Формула 1, уточни, че компанията ще употребява експертизата на Crypto.com “тъй като изследваме света на криптовалутите, като сфера, към която имаме висок интерес “.



Crypto.com показват, че платформата им се употребява от над 10 млн. консуматори, като компанията разполага с приложение, което е налично за операционните системи iSO и Android.

Компанията прави пари от такси, начислявани върху преводите на потребителите, като към този момент има няколко партньорства в света на спорта, в това число тима на Aston Martin във Формула 1 и организацията от Националната хокейна лига на Съединени американски щати Монреал Канейдиънс.

Формула 1 се има от Liberty Media Corporation, която закупи компанията през 2016 година за сумата от 4.4 милиарда $. Формула 1 употребява спортната организация Creative Artists Agency в договарянията към договорката.

Съоснователят и изпълнителен шеф на Crypto.com Крис Марсалек разяснява, че са разчувствани да си партнират с Формула 1 „ в създаването на NFT, свързването на почитателите в спорта по нови и новаторски способи “.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР