Формата няма значение в такива дербита. Виждали сме през годините

...
Формата няма значение в такива дербита. Виждали сме през годините
Коментари Харесай

Димитър Евтимов: Финалът с Левски ще е мачът на десетилетието

" Формата няма значение в такива дербита. Виждали сме през годините по какъв начин един от съставите е в по-добро положение, само че другият печели. "

Това сподели Димитър Евтимов във връзка идния за първи път от 17 години насам край за Купата на България сред Левски и ЦСКА.

Вратарят на " алените " разкри в изявление за Българска национална телевизия, че е почнал кариерата си в школата на " сините ", въпреки от дребен да е почитател на " армейците ".
 Левски със седем точки повече от ЦСКА напролет
Левски със седем точки повече от ЦСКА напролет

" Червените " инкасираха най-тежката си загуба през този век

" Бях на проби в Левски, когато бях на 13 или 14 години. Тогава школата на клуба работеше доста добре. Въпреки че съм от ЦСКА, с родителите ми взехме решение да се развъртвам там. В началото ми споделиха, че ме одобряват, само че се случиха неща, които не желая да разясня. Отидох в школата на Стоичков и оттова в Англия. Може би това бе верният път за мен ", показа Евтимов.

" Това ще бъде мачът на десетилетието. Цяла България ще гледа двата най-големи тима. Стадионът ще бъде цялостен. В персонален проект мачът ще бъде специфичен за мен. Фен съм на ЦСКА от дребен. Всяко дете мечтае да играе против другия максимален тим на край ", добави стражът на " алените " и предвижда здрава борба на терена като уточни кой съгласно него е най-опасният футболист на Левски.

" В един подобен мач има много борба на терена, не се демонстрират футболните качества. Въпреки това се надявам да се получи хубав мач. Иначе техният най-хубав футболист е Уелтон. Играят динамичен футбол, пресират високо и обичат да стрелят, само че ние можем да влезем в мача с по-голяма сила от тях. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР