Ford Mustang Mach-E и спортната версия Mach-E GT влизат в

...
Ford Mustang Mach-E и спортната версия Mach-E GT влизат в
Коментари Харесай

Още оборудване за Mustang Mach-E издание 2023

Ford Mustang Mach-E и спортната версия Mach-E GT влизат в новата си моделна година с усъвършенствано съоръжение и по-високи цени. Със старта на производството на версиите 2023 в края на октомври 2022 година ще излезе и версията с съоръжение Premium. Тя предлага всички функционалности, които преди бяха непокътнати за разновидностите със задвижване на четирите колела. Това значи, че матрични LED фарове, 19-цолови джанти, боядисани в алено спирачни апарати, черна обшивка на покрива и амбиентно осветяване също са включени фабрично за Mach-E със задвижване на задните колела Extended Range.

В същото време, съгласно Ford, разновидностите със задвижване на всички колела (стандартен диапазон и уголемен диапазон) ще бъдат осъвременени. Това е, новият софтуерен пакет+ (включително звукова система от B&O и сензорно следена електрическа задна врата), който към този момент е включен в обсега на оборудването.

Както нормално, E-Mustang се предлага в четири равнища на мощ - от 198 кВт/269 к.с. до 358 кВт/487 к.с., задвижване на задните колела и задвижване на всички колела и с два размера акумулатори. Индивидуалните съставки, които преди бяха незадължителни, също ще бъдат част от общоприетия обсег от моделната година 2023.

„ Например, 360-градусовата камера, електрически сгъваемите външни огледала с проекция на пони на земята или панорамния покрив за разновидността Mustang Mach-E GT ", споделят от Кьолн. Външните цветове „ Vapor Blue " и „ Carbonized Grey " също са нови за цялата серия.

Важно за потреблението на колата с ремарке - натоварването на ремаркето за всички разновидности с батерия с продължен обсег (с изключение на GT) се усилва от 1000 на 1500 кг. В допълнение, оптимално натоварване на покрива от 75 кг към този момент е позволено за всички версии на Mustang Mach-E (с панорамен покрив 65 кг).

Що се отнася до цените - базовата към този момент е твърдо 62 900 евро, доплащането е от към 6400 евро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР