Ford Mondeo oфициално се сбогува с Европа през изминалата година,

...
Ford Mondeo oфициално се сбогува с Европа през изминалата година,
Коментари Харесай

Ford представи новото Mondeo

Ford Mondeo oфициално се сбогува с Европа през миналата година, само че това не значи, че моделът ще спре да се продава световно. Подобно на Escort, който от години не е наличен на Стария континент, Mondeo ще продължи да се предлага в Азия и по-специално в Китай.
`Ford

Популярният седан навлиза в петото си потомство, което публично бе показано в новия дизайнерски център в Шанхай. Не можем да кажем, че нещо по новото Mondeo ни изненадва, защото през ноември видяхме патентни фотоси, които ни демонстрираха по-голяма част от колата.

Предните светлини са разграничени на две с тънки дневни светлини в горната част и огромна решетка, която ги свързва. Отвор в долната част също се простира по продължението на цялата ризница.
`Ford

Купеобразната форма в страничната част не е типична за седан, а усещане вършат и прибиращи се дръжки на вратите.
`Ford

В задната част също откриваме ревизирани светлини, сходни на тези на Mustang, както и изписано с огромни букви моделно обозначение. В долната част е заложено на фалшификати на шумозаглушител от двете страни на бронята.
`Ford

За страдание интериорът на колата не е показан, нито пък се разкрива какво се крие под капака, само че се чака там да работи 2.0-литров бензинов мотор с 245 конски сили и автоматизирана трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР