Ford и LEGO® продължават с общия си проект LEGO Speed Champions

...
Ford и LEGO® продължават с общия си проект LEGO
Speed Champions
Коментари Харесай

Ford и LEGO® с нова тематична серия

Ford и LEGO® не престават с общия си план LEGO Speed Champions по отбелязването на важни исторически планове на компанията на синия овал, като този път двете компании лансират на пазара комплект Ford Mustang от 1968 година.

В комплекта със 183 елементи са включени както автомобила с спомагателни лепенки, така и табло за времеизмерване, и миниатюрно дребосъче с тематично изпълнен костюм.

“Новият Ford Mustang LEGO Speed Champions дава възможност на родители и деца да споделят своите страсти- поколения фенове са израстнали строейки комплекти LEGO и прекарвайки дружно време зад волана ”, споделя Майра Линд, маркетинг мениджър на LEGO Speed Champions. “Това сътрудничество с марки-икони позволява на децата от всички възрасти да се насладят на последните артикули на две велики компании ”.

Продажбите на Ford Mustang LEGO Speed Champions стартират на 1 март тази година и той ще се причисли към към този момент намиращите се продажба Ford GT40, Ford GT, , Fiesta WRC, Ford Mustang от 2015 година и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР