Фондация Йордан Камджалов“ организира национално турне на международни лауреати на

...
Фондация Йордан Камджалов“ организира национално турне на международни лауреати на
Коментари Харесай

Турне на лауреати на „Йордан Камджалов“

Фондация „ Йордан Камджалов “ провежда национално турне на интернационалните лауреати на известния цигулков възпитател Благородна Танева във връзка нейния 40-годишен празник като учител.

Благородна Танева е един от най-известните и интернационално приети преподаватели по цигулка.

За интервала на своята досегашна преподавателска работа нейни възпитаници са спечелили над 800 награди от национални и интернационалните състезания.Свирили са в едни от най-престижните зали в света, неведнъж са били солисти на камерни и симфонични оркестри у нас и в чужбина, взели участие са в редица телевизионни и радиопредавания. Най-талантливите развиват сполучлива солова активност и заемат концертмайсторски места в известни европейски оркестри, преподават в елитни учебни заведения в Европа и Америка.

В концертите, дирижирани от изключителния маестро Йордан Камджалов, ще вземат участие някои от най-известните ни цигулари – Зорница Иларионова, Яна Дешкова, Гергана Гергова и Цветомир Цанков, както и сегашни ученици на Благородна Танева от от Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “, дружно с неповторимия GENESIS ORCHESTRA.

Заповядайте и се потопете в необятния и вълнуващ свят на музиката!

Дати на концертите

24 октомври – Държавна опера Стара Загора

25 октомври – Зала „ Катя Попова “, гр. Плевен

26 октомври – Сити Марк Арт Център, гр. София

27 октомври  – зала „ Възраждане “, гр. Габрово

28 октомври – Драматичен спектакъл, гр. Пловдив

Билети могат да бъдат закупени онлайн и на касите на Eventim, както и на касите на Държавна опера Стара Загора, на читалище „ Съгласие “, град Плевен, на City Mark в град София и на Драматичен спектакъл „ Рачо Стоянов “ в град Габрово.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР