Фондация Спорт в България“, която активно подпомага млади спортни таланти

...
Фондация Спорт в България“, която активно подпомага млади спортни таланти
Коментари Харесай

Фондация „Спорт в България“ обяви дългосрочна подкрепа за Нургюл Салимова

Фондация „ Спорт в България “, която интензивно подкрепя млади спортни гении и аматьорския спорт, разгласи дълготрайна поддръжка за надарената ни шахматистка Нургюл Салимова, която стана втора на Световната купа по шахмат за дами в Баку. 

„ Нургюл Салимова е изключителна персона. Тя е доказателство, че с труд, непримиримост и дисциплинираност всичко е допустимо. За нас е привилегия да застанем зад нея и да засвидетелстваме нашето удивление към нейния гений като ѝ осигурим дълготрайна поддръжка в подготовката за бъдещите надпревари “, съобщи меценатът и бизнесмен Мило Борисов, един от учредителите на фондацията. 

Мисията на Фондация „ Спорт в България “ е да дава опция на български спортисти да развиват гения си и да реализират триумфи за националния трикольор. Организацята подкрепя и реализирането на планове за всеобщ спорт, които промотират деен метод на живот и оказват помощ на подрастващите да изградят спортна просвета. 

Съобщението идва, откакто двамата учредители на Фондацията – Мило Борисов и Роси МакКий дадоха награда за положителното показване на даровитата шахматистка от 10 000 лева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР