Фондация „Мечта за дете“ с председател Ивелина Рускова организира с

...
Фондация „Мечта за дете“ с председател Ивелина Рускова организира с
Коментари Харесай

Академията за мода подава ръка на кампанията „Роди дете в България“


Фондация „ Мечта за дете “ с ръководител Ивелина Рускова провежда с поддръжката на Академията за мода първото по рода си благотворително събитие - „ Ревю с идея “, което ще се състои на 13 април 2022 година (сряда) в Гранд хотел „ Милениум “.

Известни български дизайнери подават ръка на националната акция „ Роди дете в България “ с благотворително ревю, в което ще бъде показан по един формален тоалет от всеки от дизайнерите, а присъстващите ще имат опция да закупят техните творби.

Сред дизайнерите и стилните къщи, които ще вземат присъединяване в хуманното събитие са носителите на „ Златна игла “ – Албена Александрова, София Борисова, Жана Жекова, Аксел Харди, Радостина Илиева, Радослава Лазарова, Теодора Спасова, Йорданка Чернаева, Антон Узунов, както и други като Мила Захариева, Есил Дюран, Милена Петрова, Киара Фешън, Terrani Fashion и Пламена Вияреал.

С тоалетите ще дефилират публични персони, вдъхновяващи с образеца си да съчетават майчинство с кариера - една освен допустима, само че и извънредно хармонична задача. Това са Ирина Папазова, Мария Андонова, Таня Скринска, Мила Захариева, Ива Екимова, Веселка Крачунова, Виктория Стефанова, Елисавета Стоянова - Гарева, Кремена Илиева, Анна Кръчмарова, Йордана Димитрова, Цвети Радойчева и други

Освен аутфитите, показани по време на събитието, гостите ще могат да се насладят и да закупят и други оферти на участниците и техните фешън марки.

Всички доходи от ревюто ще бъдат дарени на национална акция „ Роди Дете в България “, чиято цел е да осведоми и стимулира младежите в България да не отсрочват решението да станат родители, защото късните опити за зачеване крият доста опасности и постоянно се оказват причина за репродуктивни проблеми.

Проф. д.н. Любомир Стойков – ръководител на Академията за мода, посочи: „ Поднасям специфични възторженостти на госпожа Ивелина Рускова и нейната Фондация „ Мечта за дете “ за волята и решимостта да вложи труд и сила за оправянето с най-тежкия проблем на България – демографската злополука. Академията за мода и българските дизайнери от дълги години дават своята милостиня за подкрепяне на децата, лишени от наставнически грижи и даровитата ни юноша. Ето за какво с наслада и подготвеност откликваме на апела на госпожа Рускова. Изразявам сърдечна признателност на родните фешън създатели, които са освен с надарени ръце, само че и с огромни и положителни сърца! “.

Лице на националната акцията „ Роди дете в България “ е българският топмодел Вероника Стефанова – Мис България Свят 2017 и лице на „ Златна игла 2021 “, която наскоро стана майка за повторно.

Водеща на благотворителното събитие ще бъде поппевицата Йоанна Драгнева, която дружно с Цвети Радойчева ще се погрижи за положителното въодушевление на гостите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР