Фондация Иван Тодоров е новият смисъл на живот за 36-годишния

...
Фондация Иван Тодоров е новият смисъл на живот за 36-годишния
Коментари Харесай

Иван Тодоров основа фондация, куп футболни величия част от първия по рода си онлайн търг

Фондация " Иван Тодоров " е новият смисъл на живот за 36-годишния някогашен футболист и състезател на полския отбор " Вигри Сувалки " Иван Тодоров, който преди 3 години бе диагностициран с рядкото онкологично заболяване - остеосарком на меките тъкани, с което той продължава да се бори и до през днешния ден. Лечението му до този миг е минало през редица оперативни интервенции, химио и лъчетерапии, като в разгара на пандемията, Иван се завърна от Китай, където в продължение на месеци му бе правена терапия с новаторски способи. Именно там, надалеч от родината и от 6-годишния си наследник, се ражда концепцията да основе фондация, чиято цел е образуване по събирането на средства за подкрепяне и присъединяване в разнообразни благотворителни акции и начинания, като мотото е “Заедно в битката и любовта към спорта”.

Първият план на Фондацията започва на 11.06.2020г. - рожденият ден на Иван Тодоров, а също по този начин и на първия покровител на Фондацията, а точно българския футболен национал - Михаил Александров, който подарява безплатно своята персонална, неповторима и сантиментална сбирка от 88 футболни фланелки, събирани през годините, с които да подкрепи активността на организацията и да окаже съпричастност.

Всяка една от дарените фланелки е футболна светиня, принадлежала на едни от най-великите футболисти в историята на този спорт, с имена като Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Димитър Бербатов и още доста други футболни звезди. Всяка една от тениските, както и още доста други, ще бъдат разпределени в три ценови категории и ще бъдат главният инструмент за набиране на средства в първия по рода си онлайн благотворителен търг, който ще бъде публично деен от 15.06 и ще се организира на следния линк:
https://foundation.football/

Макар фондацията " Иван Тодоров " занапред да започва своята активност, нейният създател е безпределно благополучен, че е имал опцията да подари сумата от 10 000лв за лекуването на преборилата се с подлата болест сарком на Юинг 16 - годишна Йоана Иванова от Петрич. Тази и още доста благородни начинания ще бъдат фокус на всяка последваща акция, инициирана от Фондация " Иван Тодоров ". Иван Тодоров основа фондация, куп футболни величия част от първия по рода си онлайн търг Фондация " Иван Тодоров " е новият смисъл на живот за 36-годишния някогашен футболист и състезател на полския отбор " Вигри Сувалки " Иван Тодоров, който преди 3 години бе диагностициран с рядкото онкологично заболяване - остеосарком на меките тъкани, с което той продължава да се бори и до през днешния ден. Лечението му до този миг е минало през редица оперативни интервенции, химио и лъчетерапии, като в разгара на пандемията, Иван се завърна от Китай, където в продължение на месеци му бе правена терапия с новаторски способи. Именно там, надалеч от родината и от 6-годишния си наследник, се ражда концепцията да основе фондация, чиято цел е образуване по събирането на средства за подкрепяне и присъединяване в разнообразни благотворителни акции и начинания, като мотото е “Заедно в битката и любовта към спорта”. Първият план на Фондацията започва на 11.06.2020г. - рожденият ден на Иван Тодоров, а също по този начин и на първия покровител на Фондацията, а точно българския футболен национал - Михаил Александров, който подарява безплатно своята персонална, неповторима и сантиментална сбирка от 88 футболни фланелки, събирани през годините, с които да подкрепи активността на организацията и да окаже съпричастност. Всяка една от дарените фланелки е футболна светиня, принадлежала на едни от най-великите футболисти в историята на този спорт, с имена като Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Димитър Бербатов и още доста други футболни звезди. Всяка една от тениските, както и още доста други, ще бъдат разпределени в три ценови категории и ще бъдат главният инструмент за набиране на средства в първия по рода си онлайн благотворителен търг, който ще бъде публично деен от 15.06 и ще се организира на следния линк: https://foundation.football/ Макар фондацията " Иван Тодоров " занапред да започва своята активност, нейният създател е безпределно благополучен, че е имал опцията да подари сумата от 10 000лв за лекуването на преборилата се с подлата болест сарком на Юинг 16 - годишна Йоана Иванова от Петрич. Тази и още доста благородни начинания ще бъдат фокус на всяка последваща акция, инициирана от Фондация " Иван Тодоров ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР