Фондация Искам бебе и Pulse FitnessSpa си подават ръка с

...
Фондация Искам бебе и Pulse FitnessSpa си подават ръка с
Коментари Харесай

Тренирай безплатно и помогни за раждането на повече българчета

Фондация " Искам бебе " и Pulse FitnessSpa си подават ръка с По случай Международния ден на жената от 08.03 до 10.03.2021 година вратите на Pulse FitnessSpa клубовете, намиращи се в София и Пловдив, ще бъдат отворени за всички искащи да ги посетят – изцяло гратис. Целта на акцията е да се съберат дарения, които да подкрепят двойки с репродуктивни проблеми. На всички рецепции ще бъдат позиционирани кутии, в които искащите ще могат да създадат своето персонално подаяние.
" Ако парите са повече, може да помогнем на повече двойки ", посочи Вили Томова от Pulse FitnessSpa. Организаторите на благотворителната компания се надяват, че доста фамилии и двойки с репродуктивни проблеми биха се припознали и приели като персонална идея, с цел да подкрепят акцията.
В края на акцията събраната сумата ще се преведе на фондация " Искам бебе ". Ще се избере и фамилията, което кандидатства за финасиране на процедурата. Парите ще се преведат непосредствено в клиниката, която е съгласна да извърши процедурата, обясниха уредниците. Стойността на една общоприета ин витро процедура е 5000 лева, а на донорска процедура сред 7000 и 15 000 лева Семейството или двойката би трябвало да са български жители да нямат право на финансиране от държавния фонд и са изчерпали опитите, както и за донорска процедура. Документите им би трябвало да са готови от клиниката, която дава единодушие, че ще извърши.
Желаещите двойки могат да се включат, като изпратят имейл на [email protected]. Повече за задачата на " Искам бебе " можете да научите на.
Организаторите възнамеряват да продължат самодейността в помощ на двойки с репродуктивни проблеми, като провеждат благотворителен състезателен маратон през това лято. Всички искащи ще могат да упражняват и да допринесат за раждането на повече деца. 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР