Фолскваген Голф – тъмнозелен цвят, 4-ка, с регистрационен номер А

...
Фолскваген Голф – тъмнозелен цвят, 4-ка, с регистрационен номер А
Коментари Харесай

Нова глава в разправията с блъснатия Ролс Ройса на Бенчо Бенчев

Фолскваген Голф – тъмнозелен цвят, 4-ка, с регистрационен номер А 621. МХ, е автомобилът, с който бе блъснато първокласното возило на известния бургаски предприемач Бенчо Бенчев. Водачът му е издирен и е свикан да се яви в полицията. За това заяви самият Бенчев, представен от Флагман.

Камера на кръговото кръстовище „ Трапезица “, благосъстоятелност на Община Бургас, е снимала с съвършена резолюция момента на конфликта с Ролс ройса, както и несъответстващото евакуиране на отговорния 50 метра след кръговото преди да спре.

На записите ясно се вижда по какъв начин Голфът се появява изведнъж и безусловно „ забърсва “ ролс ройса.

„ Аз стопирах незабавно, индивидът от Голфа спря 50 метра пред мен в посока жк „ Меден рудник “. Момчето, което излезе, беше с яке, споделих му да се върне и да пристигна при мен, с цел да се разберем. То се държеше несъответстващо и надничаше в автомобила, мисля, че въобще не ме чуваше какво му приказвам. Когато му споделих, че би трябвало да изчакаме КАТ, той внезапно се завъртя и хукна към тъмната част на платното, качи се в Голфа и избяга с мръсна газ в посока жк „ Меден рудник “, сподели водачът на Бенчев – Йово Д.

Той към момента не е отишъл в полицията, с цел да получи повече данни.

По непотвърдена информация лидерът е разпознат. Вече се е явил в полицията и е споделил, че бил изплашен и по тази причина е избягал. Не е ясно дали са му взети проби за алкохол и дрога. След това е освободен. Двамата с водача на Бенчев ще дадат показания в петък в КАТ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР