Фолкпевицата Ваня Великова е била викана на разпит в РПУ-Габрово,

...
Фолкпевицата Ваня Великова е била викана на разпит в РПУ-Габрово,
Коментари Харесай

Обичана поп-фолк певица е била викана на разпит в габровското районно


Фолкпевицата Ваня Великова е била викана на разпит в РПУ-Габрово, оповестява тя пред " Телеграф ".

Поводът са двете тъжби, които са пуснати против нея от някогашния ѝ любовник Данчо и брачната половинка му, работеща като автотенекеджийка.

„ Пише, че съм ги следяла по магазините с какви облекла били облечени и какво пазарували и се страхували за живота си и имуществото си. Отвърнах на служителите на реда, че това са клюки и пуснах моя тъжба, че след обявата в „ Телеграф “, той ме атакува в офиса ми за бързи заеми. С лакът ме натисна по гърдите - мястото първо почервеня, а на идващия ден посиня. Два пъти ме заплаши, че ще ме гръмне в капачките, с цел да остана неработоспособен, както и че ще ми възпламени колата за 17 хиляди лв.. Но съумях да се заключа в тоалетната “, описа изпълнителката на шлагера „ Близалка “.

В 13 ч в понеделник тя има среща със своя юрист, с който ще отидат в габровската прокуратура да заведат цивилен иск против любовника. „ Ще си потърся правата в съда. Искам да му лишават разрешителното за прилагане на оръжие (той работи като охранител в СОТ на гарата), както и самия персонален револвер. Заради нападението му не съм в добра кондиция за работа и понасям финансови загуби, само че ще оставя съда да реши за размера на компенсацията “, добави още русокоската.

Тя разкри още, че до момента в който е била държанка на Данчо, с изключение на със брачната половинка си, той е имал интимна връзка и със служителка от верига за бързо хранене, която назовава Черпака. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР