Фолкпевицата Сашка Васева, която бе оперирана от тумор в мозъка,

...
Фолкпевицата Сашка Васева, която бе оперирана от тумор в мозъка,
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея в Германия, една минута в операционната зала струваше 500 евро

Фолкпевицата Сашка Васева, която бе оперирана от израстък в мозъка, към този момент е изписана от болничното заведение в Германия, само че в идващите месец-два ще е под непрекъснато наблюдаване в клиника за рехабилитация, в която с изключение на лекари, за нея се грижат и монахини.

" С положителни темпове се усъвършенства здравословното й положение – това демонстрира огненият й характер, който към този момент демонстрира и прави усещане на дисциплинираните германци. Доколкото успяхме, бяхме дружно на Коледните и Новогодишни празници, тъй като е строго заради COVID-пандемията ", призна брачният партньор на фолк легендата Христо Бакърджиев в ефира на " Тази заран ".

Той добави, че след двете интервенции Сашка към този момент се възвръща душевен и даже още веднъж пее, и то с много мощен глас.
свързани новини40628на 31.12.2021
" Има още дълъг път, с цел да се възвърне. Напредва, само че не е толкоз бързо и елементарно. Медиците се въздържат от по-точни прогнози, тъй като знаят, че това е човешки организъм и са видели какво ли не. Около един и два месеца ще прекара в този център за рехабилитация. Иначе хирургически всичко мина по проект. Преди най-сложната интервенция, обикновено е да те обземе човешкият боязън... Искала е половин час да си вземе мирис, да се настрои, да вземе кураж... Но основната сестра ми се обади в 6 часа сутринта много нервно: " Знаете ли, че всяка минута в операционната зала коства 500 евро? " Без Данък добавена стойност. Това беше информация от основната сестра ", сподели още Бакърджиев.

С обща помощ се оправяме, към този момент не сме се справили до дъно със сумата. Опитваме се по всевъзможни вероятни пътища - познати помогнаха, само че това е дълъг път. Сашка си пожелава да прогледне, да е с децата и да може да пее ", показа брачният партньор на Сашка Васева.

" Когато животът й висеше на косъм, беше притихнала, не говореше и не се движеше. Сега към този момент е словоохотлива. В рехабилитационния център монахините, които са доброволки, оказват помощ душевен и духовно на пациентите да преминат през всяко приключение ", сподели още в ефир мъжът на Васева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР