Фолкпевицата Емилия щедро показа огромните си силиконови гърди. На участието

...
Фолкпевицата Емилия щедро показа огромните си силиконови гърди. На участието
Коментари Харесай

Емилия развя големите бомби на участие, новият й не бил ревнив

Фолкпевицата Емилия обилно сподели големите си силиконови гърди. На присъединяване в столичната дискотека изпълнителката се появи полугола за наслада на мъжката част от публиката.

Емилия излезе на сцената с рокля, която мъчно скриваше интимните елементи от тялото й. Късата дреха обрисуваше големите й бомби, а дупето на певицата на моменти лъсваше пред почерпените й фенове. В миг на кулминационна точка едната гърда на Емилия безусловно изскочи от деколтето, само че с отработено и бързо придвижване фолкаджийката съумя да си я прибере назад и гафът не стана обществено притежание. Впечатление направи и непрекъснатата усмивка на Емилия - тя безусловно грееше и се раздаваше на сцената.

Причината на положителното въодушевление на чалгарката незабавно беше разконспирирана - новият обичан мъж, арабският предприемач Жорж Башур. След раздялата си с Коко Динев в продължение на месеци Емилия беше в меланхолия, само че още веднъж съумя да открие любовта. Двамата с Башур даже се сгодиха и публично оповестиха желанията си да станат семейство. Емилия към този момент не крие Жорж и непрекъснато си пуска в обществените мрежи фотоси с него.

По време на връзката си с Динев Емилия не се отпускаше да се разголва и да демонстрира провокативно държание. Певицата се показваше с рокли без деколте и мъчно можеше да се види нещо от нея. Коко неведнъж съветвал Емилия да съблюдава прецизно държание, с цел да не излага семейството. В момента изпълнителката няма такива проблеми. Жорж въобще не бил ревностен и с ненаситност приемал провокативното държание на обичаната си, като осъзнавал, че става въпрос за шоубизнес. Затова и Емилия се отпускала да поставя секси рокли, както и да флиртува с феновете си, с цел да прави по-голямо шоу по нощните заведения, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР