Фолкпевицата Емилия се завръща към музикалната си кариера през юли,

...
Фолкпевицата Емилия се завръща към музикалната си кариера през юли,
Коментари Харесай

Емилия се завръща на сцената през юли! Пребори депресията, излиза с приятели

Фолкпевицата Емилия се завръща към музикалната си кариера през юли, научи HotArena.

Повече от месец изпълнителката е надалеч от светския живот, откакто през юни катастрофира тежко на автомагистрала " Тракия " с годеника си Жорж Башур. В ужасяващия пътен случай почина 19-годишният й доведен наследник Феди Башур.

Емилия беше няколко дни на лекуване в столична болница,

а след излизането си от лечебното заведение разгласи, че за неопределен срок стопира с професионалните си изяви. Певицата изпадна в тежка меланхолия и с обичания си мъж не излизаха от вкъщи си.

Напоследък фолкпевицата последователно се завръща към предходния си живот.

Емилия е почнала още веднъж да посещава фризьора си, с цел да възвърне позагубения си искра. На фотография от салона изпълнителката наподобява бледа и изтормозена и с изпито лице. Емилия е възобновила и обществените си контакти. Тя още веднъж се събира с приятелката си Весела Тотева, която е позната като някогашна телевизионна водеща и жена на ексфутболиста Елин Топузаков. Двете дами се събират в домашни условия с децата и се отдават на няколкочасови приказки.

Източници разкриха пред " България през днешния ден ", че до края на юли Емилия ще се завърне и към участията си в нощни заведение. Заради непредвидения отпуск, в който излезе, тя пропусна да завоюва няколко хиляди лв., а летният сезон е отлична опция да навакса, защото предложенията от морето валят непрекъснато.

След злополуката Митко Пайнера показал цялостно схващане към обстановката и декларирал на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Сега тя желае още веднъж да пее, с цел да може да е измежду хора и изцяло да пребори обхваналата й меланхолия. Нейни колежки са безапелационни, че са подготвени да й оказват помощ да се аклиматизира, и дават цялостната си поддръжка за нея в този сложен миг.

Емилия сподели оживление и в профилите си в обществените мрежи, като за момента се лимитира само в публикуването на остарели мемоари и нищо настоящо. Нейни другари се означават с нея при всяка опция, което потвърждава, че фолкпевицата е минала интервала, в който единствено стои у дома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР