Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш репортер. Изкусителната красавица

...
Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш репортер. Изкусителната красавица
Коментари Харесай

Емануела откри сезона на дините с горещи форми на плажа   

Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш кореспондент. Изкусителната хубавица събра мъжките погледи на плажа още при започване на юни като сподели идеални ограничения по бански. Поводът обаче се оказа не събиране на безоблачен тен, а фотосите на нов рекламен клип. В него Емануела играе основната роля на изкусителка. Нейна театрална партньорка е звездата от сериала „ София Ден и нощ “ Калина Кузманова. Те са „ русото “ и „ черното “ прелъщение в рекламата на Мастика „ Пещера “, която към този момент е в ефир. Видеото показва летните прекарвания на четирима другари, които играят карти в плажно капанче на морето. Едната героиня влиза в ролята на „ гола деветка “, а другата ги изкушава с леденостудена любеница. В последна сметка в „ сезона на дините “ никой не остава „ валат “. По мнение на екипа двете изкусителки са влезнали доста бързо в професионалните си функции, което не е учудващо като се има поради театралния им опит.

Емануела е следващата звезда включена в връзката на Мастика „ Пещера “. Припомняме, че през годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В основната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев-Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цялостен куп известни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси. Фолкпевицата Галена даже има ария със слогана на марката „ Страст на кристали “ и дует с Андреа – „ Блясък на кристали “.

Кадрите към новото видео на Мастика „ Пещера “ през 2019 са снимани по родното Черноморие в едни от първите топли летни дни. Локацията е определена и готова особено за задачите на двудневните фотоси. Екипът работил по цялостната организация и снимането е от над 50 души.

И в актуалната си рекламна акция Мастика „ Пещера “ залага на лятното въодушевление и показва дребните удоволствия в живота за елементарния човек. Акцентът е положителното прекарване измежду другари, непринудените взаимоотношения и обстановки, които всеки е преживявал. Стилистиката на рекламата продължава лятната идея на марката, наблягаща на горещия сезон, пристрастеностите на кристали и радостното въодушевление. Емблематичните бански на дини, запазена марка за рекламите на мастиката, и тук участват.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР