Фолкпевицата Емануела е направо бясна, след като предишният й партньор

...
Фолкпевицата Емануела е направо бясна, след като предишният й партньор
Коментари Харесай

Заради женска ревност Емануела се разделила с партньора си в Dancing Stars

Фолкпевицата Емануела е напряко гневна, откакто предходният й сътрудник в Dancing Stars - Иван, ѝ би шута, като се отдръпна от шоуто изненадващо за всички, най-много за нея, несъмнено. Причината е, че певицата постоянно го съблазнявала, а той си има жена и малко дете и няма никакво желание да си скапва хубавото семейство.

В момента до Емануела в танцовото шоу застана професионалният танцьор Калоян - който беше в двойка с Боряна Баташова, само че двамата отпаднала рано от конкуренцията. 

Това, което се случва или по-скоро се е случвало сред Иван и Емануела, обаче провокира огромен интерес в обществените мрежи. Поради което и на Иван му бил подложен ултиматим - от красивата му брачна половинка, която също е танцьорка. Тя го заплашила, че ще го напусне, в случай че не приключи всичко това на секундата.

Любопитна детайлност е, че в обществените мрежи брачната половинка на Иван - Зорница Карастоянова е харесала всички негови фотоси, като се изключи тези, на които е с фолкдивата. А малко след напускането на танцьора от шоуто, тя разгласява сантиментално видео, в което двамата танцуват на яхта и показват мощна обич и усеща.

Часове по-късно пък Иван написа прелюбопитен статус, с който зашлеви съществено Емануела и й даде да разбере какво го вълнува в действителност:

" Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има държанка, само че не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима ", гласи поста на Иван, който очевидно е визирал брачната половинка си с него, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР