Фолкдивата Галена вдигна пищно парти за рождения ден на първородния

...
Фолкдивата Галена вдигна пищно парти за рождения ден на първородния
Коментари Харесай

Галена вдигна РД в стил Междузвездни войни

Фолкдивата Галена подвигна охолно празненство за рождения ден на първородния си наследник – Стефан, който навърши 9 години.

Тематиката на празненството беше отдадена на обичаната поредност на момченцето – Междузвездни войни. От тортата с Чубака и Йода до бутиковите къпкейкове с щурмоваци върху тях – всичко беше обвързвано с паметната галактическа сага.

Събитието по традиция се организира в фамилния комплекс край Велико Търново - атракциона Калоянова цитадела. Звездата на Пайнер направи почитателите си в обществените мрежи част от щастливите моменти на семейството.

„ Едно от доказателствата, че Господ ме обича! Бъди здрав и целенасочен, мое огромно момче! “, написа певицата към фрагменти от рождения ден на Стефан.

През февруари изпълнителката на Дай ми обич разбуни духовете и с празненството в чест на първия рожден ден на втората ѝ рожба – Александър. Според спекулациите, неговото празненство е коствало над 20 000 лева Тогава съществена тематика бяха мечетата, а украсата беше решена в синьо и бяло.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР