Фолк звездата Емилия изчезна от медийния свят още в разгара

...
Фолк звездата Емилия изчезна от медийния свят още в разгара
Коментари Харесай

Ето как изглежда бременната Емилия

Фолк звездата Емилия изчезна от медийния свят още в разгара на лятото. Оттогава не е качвала и фотоси в обществените мрежи, а повода е нейната трета бременност. Преди броени дни изпълнителката на шлагера "Турболенция " разгласи с половин уста новината, че с Жорж Башур са в очакване на дете. Певицата пусна стори след няколко месеца липсва от мрежата, с което сподели по какъв начин наподобява и по какъв начин се усеща. Красивата изпълнителка записа особено видео, с което да честити рождения ден на Радио Веселина. Нищо не загатна още веднъж за хубавото събитие в живота й, евентуално от поверие.

 undefined

Емилия е една от дребното родни звезди, които взеха решение да запазят в цялостна загадка бременността си и да се предпазят от неприятни очи. Именно поради това Емилия не е качвала свои настоящи фотоси към този момент няколко месеца, а точно от момента, в който е научила, че ще става майка за трети път.
Точно в този миг стопира и всичките си участия и реши да не прави министър председатели на нови планове. А осведомени издават пред нашата медия, че има записани и снимани видеа за най-малко две години напред....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР