Фолк певицата Теодора се е развела тайно с мъжа си

...
Фолк певицата Теодора се е развела тайно с мъжа си
Коментари Харесай

Край на Американската мечта: Фолк певицата Теодора се разведе тайно, върна се в България

Фолк певицата Теодора се е развела скрито с мъжа си Иво, с който живееше в голям дворец в Америка, научи Lupa.bg. Двамата станаха семейство през 2016 година и спретнаха обилна гала пред фамозните фонтани на хотел " Беладжио " в Лас Вегас. Брюнетката приключи кариерата си у нас зарди мъжа си и щерка им Мими, само че преди дни се завърна в родината си и сензационно съобщи, че се завръща към музиката.



Тя към този момент е снимала два видеоклипа върху новите си песни „ Ще се забележим скоро “ и „ Либе ле “. Заглавията не са от изворния фолклор, а са напълно авторски композиции на македонска основа. „ Ще се забележим скоро “ е по музика на самата певица и е на емигрантска тематика.

Нотите ѝ се родили по време на пандемията в Америка, където изпълнителката живя 8 години, и са основани по стихотворение на Йордан Гергов. За аранжимента се погрижи македонският композитор Сашко Митковски.

„ Либе ле “ пък е дело един от доайените на първия конгрес за македонска ария „ Пирин фест “ Никола Ваклинов.

Режисьорският екип на Ненчо Касъмов избра за локация на лентите Гигинския манастир „ Св.св. безсребреници и чудотворци Козма и Дамян Асийски “, прочут още като Църногорския манастир.

Теодора с цялостна мощ започва звукозаписна активност както във фолклора, по този начин и в модерния фолк и към този момент репетира за първите си участия след по-дългата музикална пауза, която направи след като роди щерка си Мария. Бившият й брачен партньор Иво е българин, живеещ от доста години в Америка, който е с положително финансово състояние. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР