Фолк певицата Галена размаза торта в лицето на актьора Иво

...
Фолк певицата Галена размаза торта в лицето на актьора Иво
Коментари Харесай

Иво Аръков посегна на Галена, тя размаза торта в лицето му

Фолк певицата Галена размаза торта в лицето на артиста Иво Аръков видя HotArena. Сексапилната брюнетка бе провокирана от Иво, откакто му бе приготвила вкусна вечеря, а при поднасянето на десерта той подвигна скандал и даже й посегна.

Сагата сред двамата не е част от действителния живот, а от новото видео на Галена към песента „ 100 живота ”,  в което Аръков играе нейния обичан, който обаче има слаби ангели и редовно изневерява на обичаната си. Певицата от своя страна не му остава длъжна и първо го залива с уиски по време на празненство, а по-късно размазва торта в лицето му. На основната героиня не й се коства задоволително  това и взема решение, че мачото би трябвало да понесе още по-жестока болежка поради изневерите.  Така,  докато Аръков си взима топла вана, Галена мята във водата сешоар.

Негативните подиуми сред двамата обаче са останали единствено на екран.

„ Надявам се да съм съумяла да ви подаря малко благополучие в тези странни времена. Искам да изкажа специфични благодарности на целия екип, който работи по основаване на песента и видеото, изключително на Иво Аръков,  затова, че героичен изтърпя целия тормоз на който го подложих ",  написа Галена няколко минути след излизане на парчето  в персоналния си профил в обществените мрежи. От своя страна артистът също благодари на певицата и  екипа за красивия план, който сътвори. написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР