Фолк певицата Емануела се събра за пореден път с възлюбения

...
Фолк певицата Емануела се събра за пореден път с възлюбения
Коментари Харесай

Обрат в поп фолка! Емануела показа кой е мъжът до нея СНИМКИ

Фолк певицата Емануела се събра за следващ път с възлюбения си Мартин Николов, по- прочут с прякора си Елвиса.

Двамата бяха видяни да купонясват дружно в хитова дискотека в Студентски град в компанията на още две другарски фамилии.



Няколко часа след среднощ радостната компания се настани в едно от вип сепаретата в клуба, а част от присъстващите останаха мощно сюрпризирани, че виждат Емануела още веднъж в компанията на някогашния си любим.

Припомняме ви, че при последната им разлъка певицата разгласи, че Мартин й е изневерил и тогава съобщи, че в сърцето й постоянно е имало място единствено за един мъж, само че това не е той.



От статусите й в обществените мрежи пък стана ясно, че е мощно огорчена от обстоятелството, че друга жена е била в обятията на обичания й, въпреки самата изпълнителка да твърдеше, че не е афектирана от случилото се.

Явно всичко към този момент е в рубрика простено, тъй като очевидно двамата се забавляваха от сърце, а Емануела даже не пропусна да грабне и микрофона.



Същата вечер в куба присъединяване имаше колежката й Ариа, която като видя празнуващата компания, незабавно се насочи към сепарето и няколко пъти поздрави Емануела, като на финала й съобщи щафетата за няколко песни. Самата певица с кеф попя, въпреки да не бе на работа, а на ваучър, като демонстрираше извънредно положително въодушевление, написа show.blitz.bg .
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР