Фолк певицата Диона призна в емоционално интервю, че е загубила

...
Фолк певицата Диона призна в емоционално интервю, че е загубила
Коментари Харесай

Диона разплака феновете: Загубих бебето, бях на косъм от смъртта! Аз съм си виновна

Фолк певицата Диона призна в прочувствено изявление, че е изгубила детето си. Тя упрекна за случилото се главно себе си, като изясни, че по тази причина е отговорна кариерата й. „Диона ми го отне… Защото Денислава реши да показа насладата си, че е сгодена… За бременността си не съм говорила, тъй като тя беше тежка и избрах да не приказвам. Поради нехайство и това, че не на време стопирах с участията, напрежението и работата направиха това, което се случи. Отделно имах и персонални неща, които претърпях в този интервал. Просто организмът ми не устоя на това да бъда Диона, Денислава и бъдеща майка едновременно“, призна изпълнителката.

„Случи ми се едно от най-тежките неща – изгубих детето си. Случи се в края на март. Много ме разтресе, то ме съкруши, унищожи ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере“, показа още тя в изявление за Мон Дьо и Нова телевизия. В този тежък интервал за фолк дивата, тя обвинила артистичния си облик и това, че не се спряла на време от работа. „Осъзнах, че в случай че Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто желаех да се скрия, да се изправя… сглобих се на инат на всичко и всички“, споделя още певицата.

Не бях подготвена да се откажа от сцената, с цел да стана майка. Просто организмът ми не устоя на това да бъда Диона, Денислава и бъдеща майка по едно и също време.

„Случи ми се, тъй като не бях подготвена да бъда майка. Това е доста повече от това да направиш една ария шлагер, от една сполучлива кариера. И е най-трудното. Не бях подготвена да се откажа от сцената, с цел да стана майка“, безапелационна е Диона, която малко преди да загуби бебето къса и с годеника си. „Разделихме се, тъй като не преодоляхме това тестване. Проблемите ни почнаха малко преди да изгубя бебето. В разследване на нашата разлъка, получих болки, терзания и се стигна до тук. Но не упреквам за случилото се единствено него, а двама ни“, изповяда се още русокоската.

Връщайки се към най-трудния си миг, тя признава, че е била на косъм от гибелта. „Имаше миг в който можех да умра, трябваше да ми преливат кръв. Лежах в болница съвсем две седмици“, признава фурията на сцената. Въпреки, че с приятеля й били доста скарани, се срещнали по-късно и разискали случилото се. „Дадохме си сметка, че не сме били подготвени за тази крачка“, заключава тя и е безапелационна, че не е подготвена за ново обвързване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР