Фолк певицата Анелия отново има мъж до себе си, а

...
Фолк певицата Анелия отново има мъж до себе си, а
Коментари Харесай

Тъче на два стана, но му прости: Анелия прибра шавливия мъж,...

Фолк певицата Анелия още веднъж има мъж до себе си, а приятелките й са потресени от нейния избор. Оказа се, че изпълнителката на " Погледни ме в очите " се е върнала при някогашния, който беше спипала да й изневерява с Александра Богданска. 

Този път връзките им потеглят в напълно друга посока, защото гласовитата певица з апърви път пуска в обществените мрежи фотография с обичания си. 

Преди съвсем година в телевизионно изявление тя разкри какъв брой е влюбена, само че отхвърли да назове името на индивида до себе си. Тайната не остана скрита за дълго и в много медии се появи името на хазартния предприемач Любомир Захаринов. 



Певицата нито удостовери, нито отхвърли тази информация. Неотдавна се заприказва, че двамата са се разделили. Причината е повече от тривиална - невярност. Тогава Анелия научи, че предприемачът тъче на два стана. Негово завладяване се оказа прясно разведенета Александра Богданска и това докара до разлъка сред тях. 

Късно нощес певицата реши за първи път да покаже обща фотография с Любо, съпроводена с емотиконка на сърце. Това хвърля нови разкрития за двамата, които очевидно са намерили още веднъж път един към различен и са си дали прошка грешките в предишното.

Това е първия мъж, който Анелия демонстрира обществено след сватбата с Коко Динев при започване на 2000 година. През цялото това време са й приписвали доста любовни връзки, които тя не е коментирала и не е ясно кое е истина и кое плод на въображението на някои публицист. 

Изглежда с Любомир Захаринов нещата навлизат в нова фаза, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР