Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто Като две

...
Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто Като две
Коментари Харесай

Алисия пее на плейбек в „Капките“, обработват гласа й

Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто „ Като две капки вода ” - заподозряха фенове на занимателното предаване. Чалга дивата вокално се оправя по-добре от надарената Крисия, която досега търпи цялостно крушение в предаването.

„ Ходил съм на не едно и две участия на Алисия и пеенето й беше много подправено, не можеше да вземе два тона, нищо общо с гласа от песните й. Не е допустимо да пее толкоз добре в „ Капките ”. Най-вероятно се е споразумяла да записват авансово песните, да й обработват гласа и на лайфа да пускат записа ”, разяснява пред „ Уикенд ” човек от сектора.

Феновете на певицата също са единомислещи, че на участия дивата от Вакарел разчита напълно на плейбек и в случай че се опита да изпее нещо онлайн, то няма нищо общо с обработения й глас. Именно поради това всички са сюрпризирани от вокалните й благоприятни условия в шоуто.

Не е невероятно Алисия да има сделка с Маги Хаваджиян и да са се споразумели да записват и обработва песните, които извършва, с цел да не се излага, тъй като другояче ще е ужасно. Факт е, че съвсем всички й предричаха неуспех още щом схванаха, че ще взе участие.

От години се носят клюки, че всеки един от облиците, които сякаш се избират на инцидентен принцип посредством бутон, са нагласени и съгласно желанията на всеки от участниците. В последния лайф на шоуто поп певицата Мариана Попова затвърди тези клюки, като се изпусна, че тя си е избрала да влезе в облика на Уитни Хюстън и извърши емблематичното й парче от кино лентата „ Бодигард ”.

„ Може ли да кажа нещо... Кремена Халваджиян е чакала 10 години, някой да пожелае тази ария , с цел да направи този костюм ”, изцепи Мариана, само че Димитър Рачков реагира на секундата, като се опита да замаже нещата и отвърна: „ Как да пожелае?! На някой да му се падне тази ария, искаш да кажеш ”, само че Мариана не зацепи и замлъкна. Едва след няколко секунди неудобно безмълвие сподели, че е объркала и е желала да каже „ да му се падне, а не да избере тази ария ”.

Всички фенове чуха доста добре и си направиха заключения кой се изпусна и кой лъже. За момента Мариана е най-неделолюбваната звезда в шоуто и се радва на най-малка зрителска поддръжка. Тя постоянно е на последно място в зрителското гласоподаване, мненията в обществените мрежи също не са по никакъв начин ласкави.

Мариана не се оправя по никакъв начин добре вокално с имитациите . Журито обаче насърчи Попова, затваряйки си очите за забележимото и ощети други участници, които се оправят надалеч по-успешно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР