Фолк певецът Константин се оказа истинско чудо на медицината или

...
Фолк певецът Константин се оказа истинско чудо на медицината или
Коментари Харесай

Константин изпил 7 тона алкохол

Фолк артистът Константин се оказа същинско знамение на медицината или най-малко по този начин излиза след признанието, което направи при последната му медийна изява, когато означи, че е изпил 7 тона алкохол от началото на кариерата си.

Той направи сметката в изявление за предаването „ Събуди се “, където описа за благотворителните си начинания, възползвайки се от случая да обори някои от слуховете по негов адрес.

 

Докато пътуват с журналиста Красимир Боев към Дрен, Константин налива уиски в железни чаши, отбелязвайки, че в умерени количества е потребно. Както е известно хитовият артист употребява услугите на водач. Той се бе запътил към среща с младежи, които с общи старания преобразили селото, а Коцето им оказал помощ, в това число и финансово, с цел да си създадат дискотека, в която да се забавляват.

 

Певецът отбелязва, че кара деликатно, въпреки да дава тип на „ някакъв олигофрен, който пие, там опиати, всевъзможни други простотии, което е безспорна неистина “. Той е безапелационен, че няма по какъв начин човек, който е 25 години на върха да е подобен и добавя, че би трябвало да е виновен и пореден в дейностите си.

 

Той даже е гневен на деянията на неблагоразумие като тази да шофираш под въздействието на алкохол или опиати.

Фактът, че преди няколко седмици артистът пръв се включи в шегите за Диона, бе пояснен като насмешка, само че в действителност се оказа поддръжка. Константин означи, че на него не му се е случвало да се напие или дрогира и да кара колата си.

 

Макар виновен и порядъчен водач обаче, Константин не е трезвеник. Предвид мълвата, че на всеки концерт изпива по литър алкохол, съгласно бързите сметки, които направи, за над 7000 участия и концерти, е изпил 7 тона алкохол.

 

Не единствено, че не подценява здравето си, даже в противен случай. Така да вземем за пример всеки януари почива като посвещава времето на фамилията си – жена му Надя и двете им деца.

Спортува, не пропуща да си направи цялостни медицински проучвания, както и вливки, които по всяка възможност са за укрепване на организма. Категоричен е, че черният му дроб е в идеално положение.

Коцето не пропусна да се похвали, че програмата му е запълнена до 2025 година  

Инфо: Уикенд

Тагове: Константин певец алкохол Диона безразсъдно шофиране наркотици
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР