Фолк изпълнителката Дебора бе изгонена извънредно от къщата Биг Брадър:

...
Фолк изпълнителката Дебора бе изгонена извънредно от къщата Биг Брадър:
Коментари Харесай

Дебора се напи и напсува Биг Брадър. Ето какво се случи

Фолк изпълнителката Дебора бе изгонена изключително от къщата Биг Брадър: Most wanted. Поводът беше агресивното държание на певицата към уредниците на предаването, в резултат на няколко чаши вино.Тя се подразни от седмичната задача и прякора, който й лепнаха около него – Мис Махмурлук.

След следващото напиване, тя внезапно загуби хладнокръвие и с фъфлещ от напиването глас разгласи: „ Искам да си вървя! Щото по този начин, споделих нещо. Може ли да ме пуснете в ши**ната изповедалня?! Много от мъжете тук доста знаят, всички ми се подиграват. Просто ми идва повече душевен всичко! Не мога да седнал съм повече с тези хора, тъй като се напъвам по метод, който не мога да обясня. Не мога да вдишвам! Не желая повече да седнал съм тука!”

„ В момента си пила”, опита се да я успокои Биг Брадър, само че на вятъра: „ Да пила съм, само че това няма нищо общо с моето решение, желая да си потегли. Откакто пристигнах тук, се напих като глупак и се изложих пред цяла България, за какво да седнал съм тук повече. Вие ме изкарахте наркоманка, алкохоличка и каква ли не. Напивах се, тъй като ми беше обезпокоеното.

„ Биг Брадър има вяра, че би трябвало да приемеш предизвикателство и да не пиеш. Ако пиеш, недей”, опита за финален път да я успокои Биг Брадър, само че Дебора се разпали още повече, продължи да се налива и най-после мазета в пиянска експанзия: „ Защо би трябвало да понасям, не съм махмурлук и няма да оставя нищо, е*и си майката”, след което стартира да тропа по врата: „ Айде отваряй, де!”

Така се стигна до безспорен казус в 13-годишната история на риалити формата и Дебора бе изгонена.

тагове Дебора Биг Брадър  Дебора се напи и напсува Биг Брадър. Ето какво се случи
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР