Фолк дивата Преслава взе пример от много световни знаменитости, като

...
Фолк дивата Преслава взе пример от много световни знаменитости, като
Коментари Харесай

Преслава спря участията заради коронавируса

Фолк дивата Преслава взе образец от доста международни звезди, като да вземем за пример Мадона и приключи концертната си активност. Причината е повече от придвидима - певицата не желае да се излага на здравословен риск поради ковид, който е към този момент и в страната ни.

Ето какво написа пайнерката в обществената мрежа: „ Скъпи другари, бих желала да ви осведомявам, че анулирам всичките си обществени изяви за неустановен интервал от време. Причината за това мое решение е разпространяването на по този начин нареченият ковид, който към този момент е и в България. Това е персонално мое виждане и не желая да наемам никой с него, както и не приканвам някой да ме последва! На фона на по този начин създалата се обстановка в страната, при която отсрочват театрални постановки, затварят кина, спортни събития се организират без аудитория и се обмисля възбрана на всички мероприятия на закрито, считам за извънредно безконтролно от моя страна да не преставам да обикалям нощните заведения и клубовете в цялата страна, като по този метод посрамвам на заплаха себе си, околните ми и всички сътрудници и почитатели, с които се срещам всекидневно. Надявам се в най-скоро време да има решение на казуса и всички да може да се върнем към нормалните си занимания. Обичам ви бъдете здрави “.

За никого не е загадка, че добричлийката е една от най-оборотните звезди в попфолка. Често графикът й с участия през мощните месеци надброява над 10 изяви.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР