Фолк дивата показа новата си изгора Жорж БашурЕмилия показа публично

...
Фолк дивата показа новата си изгора Жорж БашурЕмилия показа публично
Коментари Харесай

Фенове оплюха Емилия, че си е хванала Чичко Паричко

Фолк дивата сподели новата си възлюбена Жорж Башур

 Емилия сподели обществено новата си възлюбена - арабина Жорж Башур. Емилия сподели обществено новата си възлюбена – арабина Жорж Башур.
Попфолк изпълнителката Емилия стана обект на жестоки рецензии от многочислените си почитатели, откакто сподели обществено новата си възлюбена – арабина Жорж Башур. Последователите на звездата на “Пайнер ” не се поколебаха да оплюят любимката си поради “интересния ” й избор за мъж и даже стигнаха до там да я дефинират косвено като “златотърсачка ”.

“Гледам и нямам доверие на очите си! Възможно ли е такава обич? Емилия е красавица, а този до нея като че ли й е татко. Защо всички певици би трябвало да бъдат с милионери? Защо всичко би трябвало да е обвързвано с пари? Не могат ли да си заловен едно обикновено момче, че да видят същинската обич. Животът е един, да го изживеят в обич, а освен да се интересуват от пари! ”, кахърят се гневните почитатели на Емилия по отношение на решението й споделя едно легло с арабския милионер.

Други консуматори на обществените мрежи бяха по-саркастични: “Истинска обич ще има, до момента в който има милиончета… Едва ли е с него поради хубавите му очи… нека да е по този начин, де ”, сериозно се изрича един от многочислените почитатели на изпълнителката на “Как да изтрезнея ” във фейсбук.

“Любов, време е! Ръката, която в никакъв случай няма да пусна! ”, пък написа самата тя като коментар под фотографията с Жорж Башур.

Друга фотография на Емилия през последните дни също стана мотив за мнения в обществените мрежи. Сексапилната певица разгласява снимка от присъединяване в столичен клуб, с която желае да “покани ” феновете на “лекия род ” на последващо такова в различен град от България. На фрагмента русокоската гордо развява силиконовите си форми, като една от гърдите й е на път да изскочи от изрязаната й рокля.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР