focus-news.netСпоред него демокрацията трябва да се защитава всеки ден на

...
focus-news.netСпоред него демокрацията трябва да се защитава всеки ден на
Коментари Харесай

№6 в листата на ГЕРБ Александър Йорданов: Днес е хубав ден за българската демокрация. Благодаря на Борисов. Ще победим за...

focus-news.net

Според него демокрацията би трябвало да се пази всеки ден на всички избори

Искам да благодаря на премиера Борисов, тъй като той издига висока преграда пред Българска социалистическа партия да се върне още веднъж на власт и продължава да отстоява нашите позиции на демократичните европейски страни, съобщи още той

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили показахме национална отговорност. Това сподели Александър Йорданов претендент на Съюз на демократичните сили за евродепутат в Европейския парламент.

„ Днес е един прекрасен ден за българската народна власт. Ние си подаваме ръка в името на едно по-добро бъдеще за Европа и за България. Показахме европейска политическа зряла възраст. Показахме национална отговорност, тъй като ние сме тези, които би трябвало да се противопоставим на неприятните сюжети за България и Европа “, означи Йорданов.

Според него демокрацията би трябвало да се пази всеки ден на всички избори. „ Само ние можем и би трябвало да победим Българската социалистическа партия (БСП). Никой не може да го направи това, по тази причина и нас ориста ни е събрала “, разяснява той.

„ Искам да благодаря на премиера Борисов, тъй като той издига висока преграда пред Българска социалистическа партия да се върне още веднъж на власт и продължава да отстоява нашите позиции на демократичните европейски страни. Казвам това, тъй като партиите и политиките съществуват поради хората “, съобщи Йорданов.

Той изясни, че желае България да влезе в Шенген, Македония да бъде в Европейски Съюз. „ Нашият европейски народ заслужава да има европейски приходи и самочувствие. Можем да победим и ще победим за положителното на България и на Европа “, заключи той.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР