Флойд Мейуедър обяви сумата, която иска да получи, за да

...
Флойд Мейуедър обяви сумата, която иска да получи, за да
Коментари Харесай

Мейуедър обяви цената, за да се върне на профи ринга

Флойд Мейуедър разгласи сумата, която желае да получи, с цел да се върне на кръга за професионален боксов мач. Цената е 200 млн. $. Боксовата легенда не е взел участие в професионална среща от както победи Конър Макгрегър в 50-ия си мач през 2017 година Статистиката му е невероятна – 50 победи и нито една загуба и то в състезание със звезди като Мани Пакяо, Оскар де ла Оя и Канело Алварес.

В последните години Мейуедър взе участие в демонстративни срещи печелейки големи суми от боеве против Теншин Насукава, Логан Пол и Дон Муур. Преди време той разгласи, че няма да се върне на кръга като професионален боксьор, откакто е постигнал всичко, към което се е стремил. Сега обаче разгласи, че възнамерява три багра до края на годината, като един от тях най-вероятно ще бъде професионален.

„ Все още съм най-одумвания човек в бокса, а даже не се състезавам към този момент “, разгласи Мейуедър пред FightHype. "Всичко, което върша е да ограбвам банката, а те не престават да желаят да ми заплащат. Имам още 3 демонстративни мача тази година, само че може единия да е същински мач и два демонстративни. Това, което би трябвало да знаете е, че няма да се върна на професионалния кръг за по-малко от 200 млн. $ “.

Следващият показателен мач на Мейуедър, прочут с прозвището Парите, към този момент е разгласен. Той ще е против японската ММА звезда Микуру Асакура. Това ще е втората скъпа аудиенция на Мейуедър в Япония, откакто победи Насукава през 2018 година, малко откакто се отдръпна от професионалния бокс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР