Флорънс Пю е от хората, които не обичат да им

...
Флорънс Пю е от хората, които не обичат да им
Коментари Харесай

Флорънс Пю отново е сама

Флорънс Пю е от хората, които не обичат да им се споделя какво би трябвало да вършат с персоналния си живот. Ето за какво през последните няколко години остро подлагаше на критика хората, които неодобряваха връзката ѝ със Зак Браф .
 Флорънс Пю, Зак Браф, рецензиите за възрастовата им разлика и какво сподели актрисата в подкаста An Hour or So with...
Когато не престават да те атакуват за това, че излизаш с по-възрастен мъж

Връзката на Флорънс Пю и Зак Браф не е по усета на всички

Основните рецензии към Пю бяха, че е с доста по-възрастен от нея мъж. Като разликата в годните им е 21. Актьорите започнаха да излизат през 2019 година, като не споделяха съвсем нищо към взаимоотношенията си, което е изцяло в реда на нещата.

На няколко пъти обаче на Флорънс Пю ѝ се постановяваше да пази връзката си с Браф поради най-различни мнения и рецензии в обществените мрежи. От изявление на актрисата за Harper`s Bazaar обаче разбираме, че двамата са се разделили.

Актрисата разяснява, че това се е случило по-рано тази година, само че са решили да не го афишират незабавно, тъй като така и така доста хора към този момент са изразявали мнението си по въпроса. Пю добавя, че са желали да избегнат всичките мнения на хора, които ще пишат какъв брой доста се радват, че към този момент не са дружно.

Макар от раздялата да е минало известно време, актрисата признава, че на гърлото ѝ като че ли засяда буца, като стартира да приказва за нея. Допълва и че не е съгласна с обстоятелството, че на персоналния живот на актьорите в Холивуд се отделя толкоз огромно внимание.
 Флорънс Пю, Valentino и транспарантната рокля, с която разбуни духовете
Флорънс Пю не се срами от гърдите си

Актрисата дава урок и образец

Флорънс Пю счита, че това не е почтено и че не са в някакво риалити предаване, където всички могат да наблюдават какво се случва в всекидневието им. Преди раздялата актрисата и Зак Браф взеха решение да обединят старания за кино лентата A Good Person, който би трябвало да излезе следващата година, написа Metro.co.uk.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР