Фланговият играч Дилан Мертенс е преподписал с царете - това

...
Фланговият играч Дилан Мертенс е преподписал с царете - това
Коментари Харесай

Дилан остава в Царско село, няма да преминава в ЦСКА

Фланговият състезател Дилан Мертенс е преподписал с " царете " - това оповестиха от Царско село. Припомняме, че договорът на футболиста изтича в края на тази акция.

" Дилан Мертенс подписа през днешния ден нов контракт с клуба. Преговорите минаха обикновено и ползотворно ", съобщи президентът на клуба Иво Андреевски.

Относно спекулациите, че ще премине в ЦСКА при някогашния си ментор Любослав Пенев, клубното управление декларира, че нидерландецът е желал да остане, и че заминаването за " Българска войска " е било единствено слух.

" И ние четохме тези неща, само че както виждате той остава в Царско село. Да, неговият контракт изтичаше това лято и той можеше да договаря свободно с други тимове. Дилан обаче имаше предпочитание да остане при нас, а и ние също искахме да го задържим. Не одобряваме сходни клюки, които е ясно, че идват от мениджърска страна и имат съответни цели. Основните наши играчи имат предпочитание да останат в тима и сме в дейни договаряния с тях във връзка с техните контракти. Ядрото на тима ще се резервира и през идната година ", допълват още " царете ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР