Флагманът в портфолиото на SEAT- SUV-то Tarraco, получи нова версия, която

...
Флагманът в портфолиото на SEAT- SUV-то Tarraco,
получи нова версия, която
Коментари Харесай

SEAT Tarraco вече и в двулитрова TDI версия с DSG и предно задвижване

Флагманът в портфолиото на SEAT- SUV-то Tarraco, получи нова версия, която дава обещание да предложи спомагателни благоприятни условия за онези от потребителите, които са се чувствали лимитирани от наличните до момента конфигурации двигател/задвижване/трансмисия.

Новата трансформация на съчетава двулитров TDI мотор със 150 конски сили, роботизирана DSG предавателна кутия и предно задвижване. До момента, дизелови двигател беше стеснен до конфигурация с предно задвижване и ръчна трансмисия или 4Drive система за задвижване на четирите колела и DSG кутия.

Новата трансформация на SEAT Tarraco, за която от компанията споделят, че дава обещание разход на гориво от 5.4 до 6 литра на 100 километра, е налична за равнищата на съоръжение Style, Xcellence и FR, като клиентите могат да избират също така сред интериорни конфигурации с пет и седем седалки.

Следващата стъпка в развиването на SEAT Tarraco ще бъде направена първоначално на следващата година, когато испанската марка ще показа неговата зареждаема (plug-in) версия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР