ФКСБ се очаква да излезе без голямата си звезда Флоринел

...
ФКСБ се очаква да излезе без голямата си звезда Флоринел
Коментари Харесай

ФКСБ без някои от звездите си срещу ЦСКА 1948

ФКСБ се чака да излезе без огромната си звезда Флоринел Коман в идния мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите против ЦСКА 1948. Двубоят на стадион „ Триумфалната арка “ е от 21,30 часа българско време.

Според информациите в румънските медии, треньорът на ФКСБ Елиас Хараламбус ще даде отмора на Коман, както и на още някои от главните си играчи, които ще бъдат съхранени за идното дерби от локалния шампионат против ЧФР Клуж, което е в неделя.

Влад Кирикеш и Александру Пантеа се чака въобще да не намерят място в групата на Хараламбус за дуела против ЦСКА 1948. Овидиу Попеску е доста евентуално още веднъж да откри място в титулярния състав на Хараламбус, както в първата среща, а другата алтернатива е някогашният състезател на Берое Валентин Крецу.

Хърватският халф Джокович също се чака да остане на аварийна пейка, макар че е корав титуляр в състава на Хараламбус в мачовете от вътрешното състезание. Неговото място ще бъде заето от Александру Бълуца или от Малком Еджума. Коман може да бъде сменен в титулярния състав от Октавиан Попеску, заяви Дарик Радио.

Вероятен състав на ФКСБ за мача против ЦСКА 1948: Щефан Търновану – Овидиу Попеску, Джойским Дава, Денис Харуц, Ристо Радунович – Александру Бълуца, Адриан Шут, Дариус Олару – Андрей Кордеа, Андреа Кампаньо, Октавиан Попеску
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР